Offert rörmokare rörläggare och VVS-montör - Rörmokare24

Offert rörmokare rörläggare och VVS-montör - Rörmokare24

Hur fungerar en offerttjänst för rörmokare

En offerttjänst för rörmokare är en tjänst som hjälper privatpersoner och företag att få in offerter från flera olika VVS montörer utan att dom själva behöver kontakta alla. Det är gratis för konsumenten eftersom företagen som är med i tjänsten betalar en viss summa för att få tillgång till din offertförfrågan.

Exempel:

En privatperson i Norrköping vill få hjälp med att dra rör i sitt badrum. Personen går in på offerttjänstens hemsida och uppger där att det är en rörmokare / rörläggare som eftersöks, att det är i Norrköping hjälpen behövs. Sedan skrivs en utförlig beskrivning av vad som behöver göras så att rörmokaren kan ge en rättvisande offert.

Offerter kommer börja levereras till personen inom någon dag. Förutom rörmokare /rörläggare från Norrköping kan även andra VVS Montörer från norrköpingstrakten välja att svara, speciellt om det gäller ett större arbete. Många rörmokare  är villiga att åka en längre sträcka om det gäller ett större arbete.

Sedan kan personen välja det erbjudandet som ger det mest förmånliga priset för det som personen behöver.

Fördelar

En stor fördel med denna tjänst är att snabbt får svar från flera olika rörmokare utan att behöva kontakta dem själv och man behöver bara beskriva vad man söker en gång istället för att upprepa det för varje enskilt företag. Dessutom kan man spara tusenlappar mellan olika företag så det är fördelaktigt att kunna jämföra.

Nackdelar

En nackdel med tjänsten är att inte alla rörmokare är med i den. Om det endast är fem rörmokare / rörläggare  som använder tjänsten och en del av dem antingen inte vill ha jobbet eller inte har tid så kan det innebära att man bara får en jämförelse av ett eller två företag.

Dessutom vill vissa större välkända företag inte vara med i dessa tjänster som kostar pengar. Välkända företag med ett gott rykte vill kanske inte betala pengar för att få kunder som främst vill jämföra priser.

Om man bara är intresserad av priset kan denna tjänst vara användbar. Dock bör man vara beredd på att eventuellt komplettera informationen genom att på egen hand kontakta ett par VVS firmor. Genom det kan man få en bättre bild av prisnivå och service i jämförelse mot andra företag inom rörmokare branschen.

Ge anbud och skriv offerter så här

Exempel på offerttjänster online för rörmokare:

Saknas ert företag i listan kontakta oss


Rörmokare | på just din ort | Offerter från experter | | HelpHero …

Behöver du hjälp av en erfaren rörmokare? Vi på Fixzit VVS AB ser till att problemen i ditt rörsystem blir lösta! Vi vill att du ska… Box 1556, 116 74 Stockholm.
Helphero.se

 


Servicefinder – ta in offerter från kontrollerade tjänsteföretag!

Servicefinder hjälper tusentals konsumenter att hitta rätt leverantör varje vecka. Rot/Rut, bokföring – vad behöver du hjälp med?
Servicefinder

Rörmokare – få offerter, jämför och välj företag – Dorunner

Rörmokare och VVS:are är samma sak. Som regel är rörmokaren certifierad enligt branschstandarden Säker Vatten. Typiskt så gör de rördragningar till element …
Dorunner.se

Rörmokare, VVS, gas: Få offerter här – Offerta.se

Hjälp med VVS och rördragning? Offerta förmedlar tryggt, enkelt och gratis offerter från rörmokare som kan hjälpa dig med VVS och rördragning.
offerta.se

Rörmokare Offert -vvsoffert.se

På vvsoffert.se får du hjälp att få en snabb vvs offert utan kostnad. Fyll i vad du vill ha hjälp med och få offerter på Varmvattenberedare till golvärme..
vvsoffert.se

VVS-arbeten – offert och prisförslag på vvs

VVS-arbeten till rätt pris. Använd vår tjänst för att skapa en förfrågan och få prisförslag från flera företag inom rätt område.
vvsarbeten.nu

Ta in offerter från rörmokare och VVS-proffs nära dig – Proffs.se

VVS och rörmokare: Jämför offerter från VVS-företag och rörmokare nära dig. Beskriv ditt VVS-projekt och få offert!
Proffs.se

Synonymer till offert

  • anbud, erbjudande, prospekt, kostnadsförslag, prisuppgift, prisidé

Synonymer till gratis

  • kostnadsfritt, utan kostnad, utan betalning, utan att det kostar något, till skänks, fritt

Wikipedia information om Anbud

Anbud Ekonomiskt sett är ett anbud ett affärserbjudande från en part (till exempel ett företag) till en annan, med syftet att få/ge ett skriftligt underlag från leverantörer/köpare både prismässigt och innehållsmässigt. Ett anbud kallas också ofta för offert. Inom juridiken betecknar begreppet en särskild form av viljeförklaring som kan läggas till grund för en accept, och därmed ett avtal. Därför är anbud det ord som vanligast förekommer inom offentlig sektor, och då särskilt för svar på förfrågan i samband med offentlig upphandling. Termen "anbud", användes ofta när större upphandlingar skall ske och kan vara kopplat till ett speciell datum och klockslag i syfte att minska möjligheten att känslig information skall kunna läcka mellan t.ex. olika leverantörer. Anbudsöppning sker oftast med flera medarbetare som deltagare och protokollföres i separat dokumentation, för vidare rapportering till styrelse eller annan uppdragsgivare. Anbudsgivaren är då relativt mer försäkrade om att en upphandling har gått rätt till. Termen "offert", användes ofta när det gäller mindre upphandlingar där uppdragsgivaren mer är intresserad av kunna jämföra olika priser på samma eller motsvarande vara i syfte att utföra upphandling till förmånligaste pris och där läckage av känslig information är mindre viktigt. Offertgivaren är då relativt mindre försäkrade om att en upphandling har gått rätt till. Kunden har så att säga egna möjligheter att hantera uppgifter enligt eget godtycke. Inom vissa områden används begreppen RFQ (Request For Quote eller Request For Quotation), FFU (Förfrågningsunderag) och offertförfrågan i betydelsen att inhämta skarpt anbud eller skarp offert.. Anbud- och offertförfrågan kan i vissa fall föregås av en RFI - Request for Information. dvs. upphandlingsfasens första steg för informationsinsamling om leverantörernas produkter, och därigenom få tillräckligt med information om produkten uppfyller målet. Denna information används för att formulera en RFQ. En RFP - Request for Proposal är snarlik en RFI. En RFP är en specifik och väl formulerad förfrågan för en viss tjänst eller produkt mot leverantör, men som är mer öppet hållen än en RFQ. När leverantörer svarar på en RFP så är den i regel mycket innehållsrik på information som till exempel finansiell status, produktionsförmåga, företagsfakta m.m. Om upphandlingsprojektet bara vet precis vad det vill köpa så gör man RFQ direkt, utan att den föregås av RFI och/eller RFP.. Skall flera leverantörer ställas mot varandra så brukar upphandlingsprojektet sätta samman ett dokument i punktform med alla de krav som man har för produkten eller tjänsten. Detta dokument kallas för överensstämmelselista och här fyller leverantörskandidaterna i hur väl de uppfyller kraven. Detta sker i regel i förtroende och under sekretess. Därefter så sammanställs och utvärderas de olika kandidaternas svar av upphandlingsprojektet.