Jour rörmokare / VVS - service vid akuta fel - Rörmokare24

Jour rörmokare VVS - service vid akuta fel - Rörmokare24

Jour rörmokare

Vi  erbjuder via vår rörjour akut hjälp dygnet runt för dig som akut behöver få tag på en rörmokare på din ort! Vi har jobbat med rörjour sedan 2001 och med över 600 jouruppdrag per år, kan du vara lugn! Inga problem är för små eller stora för oss och vi är i regel på plats inom 1 timma från det att du ringt oss!

Rörmokare Jour dygnet runt

Våra proffesionella rörmokare är tillgängliga dygnet runt, året om. Inga problem är vare sig för stora, för små eller för akuta för oss, oavsett om du upptäcker vattenläckor på dagen eller natten, på en helg eller på en vardag så finns vår rörjour här för att hjälpa dig! Till och med under storhelger som jul och nyåer finns vi tillgängliga att rycka ut för dig som akut behöver få tag på en rörmokare!

Rörjour vid avloppsproblem och andra akuta stopp!

Det allra vanligaste problemet är att man får akuta stopp i avloppet, det kan exempelvis uppstå hemma i villan eller på den lokala restaurangen. För att snabbt komma åt problemet krävs det att man kontaktar en jour rörmokare som snabbt på plats kan komma tillrätta med problemet.

Oftast är det ganska enkelt att åtgärda problemet med då krävs det att det åtgärdas i rätt tid, Rörmokare24 erbjuder rörjour och är på plats inom 1 timme från det att ni ringt oss!

Rörjour, 10 års erfarenhet,

Vi  har jobbat med rörjour sedan 2001. Med över 2000 planerade uppdrag per år samt drygt 600 rörjours uppdrag har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att säkerställa att ett gott arbete utförs. Våra rörmokare har alla certifieringar som krävs och utbildas kontinuerligt för att säkerställa att det kvalitetsarbete vi utlovar också följs på plats!

Kontakta Rörmokare24

För rörjour eller andra akuta problem inom VVS kontakta oss idag!

RÖRMOKARE 1 BYGG MED RÖRMOKAREN 1 BYGG MED RÖRMOKAREN

Wikipedia information om Jourverksamhet

Jourverksamhet Jourverksamhet (av franska jour, "dag") är serviceverksamhet som under utannonserad tid står i beredskap för den klient som behöver den. Det kan vara under dagtid, nattetid eller dygnet runt. En telefonjour är en telefonitjänst som är tillgänglig på detta sätt. Andra jourtjänster är mansjour, kvinnojour och jourhavande kompis.

Synonymer till jour

  • tjänstgöring, tjänstgöringsskift, pass, vakt, skift, beredskapstjänst; jourhavande; à jour insatt, välinformerad